U toku radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u 22. ulici u Leskovcu

U leskovačkom naselju Rade Žunić u 22. ulici, u toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže. Vrednost ovih poslova je 2 miliona 540 hiljada dinara sa PDV-om, istaknuto je na konferenciji za medije održanoj tim povodom. Radove je obišao i gradonačelnik Goran Cvetanović sa direktorokom Javno-komunalnog preduzeća „Vodovod“ Majom Milošević Milojić.

Samo u protekle tri godine, u 22. ulici, registrovana je trideset jedna havarija, usled čega je dolazilo do prekida u vodosnabdevanju i plavljenja ulice. Zamenom stare i dotrajale vodovodne mreže, u dužini od 365 metara, biće rešen ovaj višegodišnji problem. Njen značaj potvrđuju i sami meštani.

Stalne popravke, finansijski su dodatno opterećivale Javno-komunalno preduzeće „Vodovod“, koje je za ove namene u prethodnom periodu izdvojilo 700 hiljada dinara.

Kako je pojasnila Maja Milošević Milojić, direktorka Javno-komunalnog preduzeća „Vodovod“, u okviru ovih u radova, vrši se rekonstrukcija i prevezivanje korisnika do šahti u njihovim dvorištima.

Potreba za rekonstrukcijom vodovodne mreže, čiji završetak se očekuje za 60 dana, prepoznata je i od strane lokalne samouprave. Tokom ovih radova, ukupno 33 korisnika, imaće uredno vodosnabdevanje, naglašeno je ovom prilikom.

Inače, izvođač radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u 22. ulici je preduzeće AD „Crna Trava“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *