Na skupštinskom zasedanju opštine Lebane o razrešenjima i imenovanjima, nova direktorka Doma kulture „Radan“ Emilija Jordanov Todorović

Usvajanje odluka o razrešenjima i imenovanjima direktora pojedinih ustanova, i članova upravnih i nadzornih dobra, obeležilo je današnju sednicu Skupštine opštine Lebane, koja je održana u Centru za posetioce „Caričin grad”.

Pored ostalog, usvojen je predlog odluke o razrešenju Miloša Miljkovića, dosadašnjeg likvidacionog upravnika Javno komunalnog preduzeća „Veterinarska stanica“ u likvidaciji, kao i o imenovanju Dušana Krstića na ovu fukciju.

Data je saglasnost i na predlog rešenja o prestanku mandata Ivani Krstić, dosadašnjoj direktorki Doma kulture „Radan“, pri čemu je za vršioca dužnosti direktora imenovana Emilija Jordanov Todorović, diplomirani slikar.

Odbornici lokalnog parlamenta su raspravljali i o razrešenjima i imenovanjima članova nadzornih i upravnih odbora Turističke organizacije, Sportsko-rekreativnog centra Lebane i Doma kulture Radan, kao i školskog odbora Srednje tehničke škole „Vožd Karađorđe“ u ovom mestu. Usvojena je i odluka o prestanku mandata odbornice Snežane Stanković, dok je mandat potvrđen Tamari Stanković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *