Privodi se kraju uređenje objekta škole u Donjoj Lokošnici

U objektu škole u Donjoj Lokošnici, izdvojenom odeljenju pečenjevačke Osnovne škole „Vuk Karadžić“, završeni su radovi na krečenju prostorija. U toku su i poslovi na uređenju podova, koji će, kako se očekuje, biti završeni tokom ove sedmice, ističu nadležni, uz napomenu da se nastava, i pored ovih radova, odvija nesmetano, rečeno je na konferenciji za novinare.

Tokom prošle nedelje u školi u Donjoj Lokošnici okrečene su dve učionice i hodnik, a trenutno se uređuju podovi u ovom objektu. Nastava se odvija nesmetano, u dve smene.

Sve ono što je obećano u prošloj nedelji od strane direktora ispunjeno je, lokalna samouprava je učestvovala u tome.  Radi se pod, nadam se da će uskoro i to biti. Radi se u dve smene, ja sam bila pre podne, kolega nastavlja sada. Učestvujemo i u manifestaciji „Dani paprike“, deca su recitovala, uvek dajemo doprinos u organizaciji ove manifestacije – rekla je Marina Stevanović, učiteljica u ovoj ustanovi.

Ja se zahvaljujem lokalnoj samoupravi na uloženim sredstvima, oko 150.000 dinara je izdvojeno za sređivanje ovih prostorija– istakao je Slaviša Nikolić, direktor OŠ „Vuk Karadžić“ u Pečenjevcu.

Inače, školu u Donjoj Lokošnici, koja ima i predškolsku grupu, pohađa tridesetak mališana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *