Uspeh leskovačkih rukometaša na internacionalnom turniru u Beču

Rukometaši leskovačke Dubočice 54 postigli su zapažene rezultate na internacionalnom turniru “Summercup 2024“ u Beču, koji je okupio ekipe iz Italije, Hrvatske, Švajcarske, Mađarske i Austrije.

U prvoj utakmici ekipa Dubočice 54 odmerila je snage sa ekipom Amicitia iz Ciriha. Švajcarci su bili bolji i na kraju zasluženo slavili rezultatom 32:26 i ako je naša ekipa vodila na poluvremenu 12:14.

Narednog dana se ekipa RK Dubočice 54 susrela sa domaćom ekipom Roomz Jags Voslau. Na poluvremenu su leskovčani vodili rezultatom 18:11, dok je konačan rezultat na semaforu bio 35:27.

Poslednja utakmica koja je predstavljala borbu za treće mesto za protivnika leskovačkom klubu donela je ekipu italijanskog Sasarija. U tom meču naša ekipa je već na poluvremenu, imala ubedljivo vođstvo od 17:8 i na kraju zasluženo slavila rezultatom 31:24. U idealnoj postavi turnira našla se dvojica naših igrača: golman Miroslav Kocić i Goran Ristović koji igra na poziciji pivotmena.

Nakon povratka u Leskovac, RK Dubočica 54 odigraće još dve kontrolne utakmice pred početak prvenstva. Prva utakmica zakazana je 24. avgusta protiv ekipe Rudara iz Kostolca, dok je poslednja provera zakazana protiv ekipe makedonskog Alkaloida 29. avgusta. Početak Super rukometne lige naš klub očekuje 14. septembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *