Visoka poslovna škola u Leskovcu raspisala dodatni termin za upis u prvu godinu

U okviru prvog konkursnog roka, Odsek Visoka poslovna škola Leskovac Akademije strukovnih studija „Južna Srbija“ raspisao je dodatni termin za upis u prvu godinu osnovnih strukovnih studija, u periodu od 5. do 16. jula. Ukupan broj studenata koji se upisuje je 370, a od ovog broja, 105 je na budžetu. 

Prijavljivanje kandidata predviđeno je za period od 5. do 15. jula, u vremenu od 9 do 14 časova u prostorijama odseka ili slanjem potrebne dokumentacije poštom, odnosno elektronskim putem, dok je polaganje prijemnog ispita zakazano za 16. jul, sa početkom u 10 sati.

Podsećanja radi, u okviru prvog konkursnog roka, u ponedeljak, 1. jula, održan je prijemni ispit. S tim u vezi, konačna rang lista će biti objavljena sutra, 5. jula, dok će upis budućih studenata, pre svega, na budžetu biti realizovan 8. i 9. jula, a dan kasnije i onih na samofinansiranju.

U pogledu dodatnog termina za upis u prvu godinu osnovnih strukovnih studija, nakon polaganja prijemnog ispita 16. jula, upis će biti obavljen 17. i 18. jula.

Ukoliko i posle ovog termina i dalje ima slobodnih mesta, očekuje se i raspisivanje drugog konkursnog roka u periodu od 2. do 20 septembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *