Uspeh Kristijana Mladenovića, šefa kuhinje u restoranu „Kod dva drugara“

Devetnaestogodišnji Kristijan Mladenović, student Visoke-poslovne škole u Leskovcu i šef kuhinje u restoranu “Kod dva drugara”, sveukupni je pobednik u kategoriji jela sa roštilja na Gastro festivalu koji je proteklog vikenda održan u Nišu.

Osvojivši prvo mesto, mladi kuvar, Kristijan Mladenović, pokazao je svoje znanje i umeće u spremanju „modernih“ jela sa roštilja. Učešće na ovom nadmetanju uzelo je preko 400 takmičara u različitim kategorijama iz raznih zemalja.

„Imajući u vidu da je Mladenović i student Visoke-poslovne škole u Leskovcu, ovaj uspeh pokazatelj je kvalitetnog spoja teorije i prakse“, kazao je Ivica Zdravković, jedan od vlasnika restorana „Kod dva drugara“ i profesor gastronomije na Visoko-poslovnoj školi u Leskovcu.

U ovom nadmetanju u nekoliko kategorija takmičili su i učenici Trgovinsko-ugostiteljske škole iz Leskovca osvojivši priznanja, medalje i pehare.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *